Firea: Ocup acum locul 1 în preferinţele bucureştenilor, am procentul cel mai mare

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 31 ianuarie 2024 16 afişări

„Ocup acum locul 1 în preferinţele bucureştenilor, am procentul cel mai mare, ar fi o lipsă de respect faţă de cetăţeni să nu încerc măcar să fiu ”, spune Gabriela Firea despre candidatura sa la PMB.

Firea: Ocup acum locul 1 în preferinţele bucureştenilor, am procentul cel mai mare

„Domnul preşedinte m-a anunţat ca şi candidat, pentru că am văzut aseară, a afirmat cineva că eu m-am autoproclamat. Şi eu m-am mirat atunci şi i-am comunicat că mi se pare cam devreme cu doi ani înainte de alegeri. Ieri (marţi-n.r.) am vorbit în primul rând despre europarlamentare şi despre organizarea alegerilor în general, pentru că nu ştim dacă vor fi cumulate sau nu, dar ne pregătim pentru ambele variante şi în final s-a concluzionat că trebuie să discutăm săptămâna viitoare şi pentru candidaţii la sectoare şi pentru Capitală”, afirmă Gabriela Firea.

Ea spune că este deschisă să participe la alegeri preliminare la Bucureşti.

„Ar trebui să primim şi un deadline, timp în care să ne depunem candidaturile, să vedem cine se mai înscrie, colegi primari de la sectoare, parlamentari şi da, răspund de asemenea pozitiv şi discuţiilor din zilele precedente, dacă să mai contracteze şi alte cercetări sociologice, sigur, cu absolut toate casele de sondare. Să facem câtea sondaje se doresc, pentru că, după informaţiile mele, eu ocup acum locul 1 în preferinţele bucureştenilor, am procentul cel mai mare, ar fi o lipsă de respect faţă de cetăţeni să nu încerc măcar să fiu candidat la candidatură. Dacă de la <Doamna Firea este candidatul nostru cu certitudine> am ajuns <candidatul deocamdată>, ieri <candidatul momentan>, astăzi cine ştie cem ai devin, eu propun să fim sincer cu noi şi să fim <candidat la candidatură>. E mai correct faţă de cetăţeni şi faţă de echipele noastre”, încheie Firea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firea,
alegeri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.