Film horror realizat în Rădăuţi de Adrian Ţofei, Marele Premiu al Festivalului din Sydney - VIDEO

Autor: Tibi Bujdei Postat la 06 decembrie 2015 186 afişări

Filmul "Be My Cat: A Film for Anne”, primul film de lungmetraj horror found footage românesc, care a fost realizat în Rădăuţi, de regizorul Adrian Ţofei, a câştigat marele premiu al Festivalului Internaţional de Film din Sydney, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Adrian Ţofei a anunţat pe pagina sa de socializare că filmul său, "Be My Cat: A Film for Anne”, a câştigat premiul pentru cel mai bun film din 2015 la "A Night of Horror International Film Festival” din Sydney, cel mai mare festival de filme horror din Australia şi unul dintre cele mai importante din lume.

Ţofei a scris pe pagina sa de socializare că a fost "aproape paralizat” când a auzit anunţul din cadrul ceremoniei de premiere, că este un mare succes şi că va avea nevoie de câteva zile pentru a realiza ceea ce s-a întâmplat.

Filmul "Be My Cat" este regizat, produs şi scris de Adrian Ţofei, având în distribuţie pe Adrian Ţofei, Sonia Teodoriu, Florentina Hariton şi Alexandra Stroe şi prezintă povestea unui tânăr din România care recurge la gesturi şocante pentru a o convinge pe actriţa hollywoodiană Anne Hathaway să joace în filmul său.

Filmul a avut premiera mondială în martie anul acesta la Fantasporto International Film Festival din Portugalia, premiera în România la TIFF, în Anglia, la Bram Stoker International Film Festival, în America de Sud la Zinema Zombie Fest din Columbia şi în Spania la Torremolinos.

 

Filmul a mai câştigat menţiunea specială la "Dracula Film Festival” din Braşov.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FILM,
PREMIU,
/actualitate/film-horror-realizat-in-radauti-de-adrian-tofei-marele-premiu-al-festivalului-din-sydney-video-14910805
14910805
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.