FELICITĂRI! Naţionalele României s-au calificat la turneul final al Campionatelor Europene 2017

Postat la 25 ianuarie 2017 95 afişări

Echipa feminină de tenis de masă a României s-a calificat la turneul final al Campionatelor Europene din 2017, după ce a învins formaţia Olandei cu scorul de 3-2, în ultimul său meci din Grupa B a a preliminariilor, marţi, la Bucureşti, în incinta televiziunii publice.

FELICITĂRI! Naţionalele României s-au calificat la turneul final al Campionatelor Europene 2017

Şi echipa masculină de tenis de masă a României s-a calificat la turneul final al Campionatelor Europene din 2017, marţi seara, după ce a învins Cehia în deplasare cu scorul de 3-1, într-un meci din Grupa J a preliminariilor.

 

Tricolorele s-au impus prin punctele realizate de Elizabeta Samara, Bernadette Szocs şi Daniela Dodean-Monteiro, la capătul unui meci foarte disputat, la care au asistat ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Alexandru Dunca, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, şi preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.