Facultatea din România de unde tinerii se angajează pe salarii de 4.000 de lei pe lună, fără experienţă

Autor: Mihaela Pascari Postat la 27 august 2016 2186 afişări

Piaţa forţei de muncă este în continuare în goană după...

Facultatea din România de unde tinerii se angajează pe salarii de 4.000 de lei pe lună, fără experienţă

Piaţa forţei de muncă este în continuare în goană după specialiştii, iar sa­lariile peste medie şi locurile de muncă în creş­tere îi trimit pe mulţi absovenţi de liceu către aceste facultăţi.

„Un student bun în acest domeniu nu are de aşteptat după absolvire pentru a avea pri­mele venituri. Există programe de internship plătite şi sunt firme care îi angajează chiar din timpul studenţiei cu salarii de 700-800 de euro net pe lună. Salariul imediat după absolvire poate fi cu atât mai mare cu cât vorbim despre o persoană care are deja asemenea experienţe profesionale acumulate şi poate trece uşor pragul de 1.000 de euro net lunar“, a spus Cristian Seidler, business unit manager în cadrul firmei de recrutare Gi Group.

Vedeţi AICI Facultatea din România de unde tinerii se angajează pe salarii de 4.000 de lei pe lună, fără experienţă

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.