Factură de gaz de 4.300 de lei la o biserică din Bucureşti.Preot: Aveţi şi alte sfaturi? Second job?

Autor: Cosmin Pirv Postat la 27 ianuarie 2022 377 afişări

Preotul catolic Francisc Doboş a prezentat factura de gaz, în valoare de peste 4.300 de lei, venită pe adresa unei biserici din Capitală.

Factură de gaz de 4.300 de lei la o biserică din Bucureşti.Preot: Aveţi şi alte sfaturi? Second job?

Preotul catolic Francisc Doboş a prezentat pe Facebook factura de gaz de 4.325 de lei venită pe adresa Bisericii Franceze din Bucureşti.

„Biserică micuţă dar factură mare. Promit că o să vă încălzesc mai degrabă cu predici călduroase. Aveţi şi alte sfaturi? Second job?”, a scris preotul pe reţeaua de socializare.

Unii dintre cei care au comentat la postare au cerut numărul de cont al parohiei ca să ajute la plata facturii.

„Sunt sigur că dacă îşi doresc, toţi care te urmăresc (la fiecare postare peste 2.000 de like) se poate găsi o soluţie. Nu-i spunem cutia milei, îi spunem cutia RNEL-ului şi trecem peste perioada asta cumva. Întrebarea mea este ce fac mulţi enoriaşi care nu au fb şi prieteni?”, a scris unul dintre aceştia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
factură,
gaz,
biserică

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.