Explozie urmată de incendiu într-un apartament de pe Calea Griviţei

Autor: Cosmin Pirv Postat la 10 octombrie 2023 113 afişări

Explozie urmată de incendiu într-un apartament de pe Calea Griviţei

O explozie urmată de un incendiu a avut loc marţi după-amiază pe Calea Griviţei din Capitală. Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum.

Pompierii din Bucureşti intervin pentru stingerea unui incendiu produs ca urmare a unei explozii într-un apartament pe Calea Griviţei.

Incendiul se manifestă cu degajari mari de fum la nivelul balconului, la etajul 6.

Au fost constituite echipe de căutare-salvare. La faţa locului intervin 6 autospeciale de stingere, o autospecială de decarcerare, o autospecială de intervenţie şi salvare la înălţime, detaşamentul special de salvatori şi două ambulanţe SMURD.

Conform pompierilor, incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 25 de metri pătraţi. Zece persoane au fost evacuate.

Din informaţiile deţinute până în acest moment, nu sunt victime.

Misiunea este în desfăşurare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incendiu,
explozie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.