Este oficial: Un nou lanţ de magazine intră puternic pe piaţa din România

Autor: Roxana Rosu Postat la 25 noiembrie 2020 401 afişări

Este oficial: Un nou lanţ de magazine intră puternic pe piaţa din România

Doraly Expo Market va găzdui de la finele lunii noiembrie un nou brand de magazin cash&carry, denumit Noi, care va ocupa integral cel mai nou pavilion din parcul comercial, finalizat în urma unei investiţii de 6 milioane euro. 

Noul magazin de tip cash&carry are o suprafaţă de 9.200 mp şi aparţine firmei DECENU NOI SRL.

În urma acestei deschideri, Doraly ajunge la o suprafaţă comercială închiriabilă de cca. 95.000 mp, dezvoltată pe un teren cu o suprafaţă de cca. 280.000 mp.

Prin deschiderea magazinului “Noi”, ponderea segmentului cash&carry creşte la 50% din suprafaţa comercială a parcului commercial, restul suprafeţei fiind ocupată de magazine angro şi retail, depozite şi birouri. 

„Suntem entuziasmaţi să găzduim în Doraly un nou brand românesc aflat la început de drum. Strategia de dezvoltare a Doraly Expo Market are la bază extinderea suprafeţei comerciale în scopul diversificării categoriilor de produse, prin atragerea comercianţilor interesaţi de modelul de business multichannel şi care oferă produse la preţuri foarte accesibile, care scad odată cu creşterea cantităţii comandate, de această facilitate beneficiind şi cumpărătorii online, pe platforma doraly.ro”, a declarat Gheorghe Iaciu, fondator Doraly.

Expo Market Doraly este situate în comuna Afumaţi, lângă Bucureşti, şi are un traffic anual de peste 3 milioane de vizitatori.

Parcul comercial a fost deschis în 1993 şi are 38 de pavilioane, cu peste 420 de producători, importatori şi distribuitori.

Expo Market Doraly a fost înfiinţat în 1993, de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, fiind primul parc comercial specializat pe produse alimentare şi non-alimentare. În prezent, compania este deţinută de către EMD INVESTMENT SARL, conform datelor de la Registrul Comerţului.

Potrivit datelor furnizate de către reprezentanţii companiei, în această firmă au participaţii Gheorghe Iaciu şi Infrared Capital Partners, firmă care investeşte în infrastructură şi real-estate, cu sediul la Londra.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
cash,
market,
parc

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.