eMAG aniversează 22 de ani şi toată lumea câştigă

Autor: Publicitate Postat la 06 decembrie 2023 54 afişări

eMAG aniversează 22 de ani şi toată lumea câştigă

eMAG aniversează 22 de ani, iar cu această ocazie toată lumea câştigă. Astfel oricine intră pe site sau în aplicaţie, în perioada 5-7 decembrie, şi „învârte” roata aniversară poate câştiga garantat, în fiecare zi, timp de trei zile, premii constând în câte trei vouchere pe zi. Clienţii eMAG pot beneficia totodată de discounturi de până la 30% la peste 460.000 de produse din toate categoriile provenind din oferta eMAG şi a sellerilor din Marketplace: de la decoraţiuni de Crăciun, jucării, suplimente alimentare şi hrană pentru animale, băutură şi cafea, produse de îngrijire, până la televizoare şi PC-uri sau console de gaming.

Voucherele pe care clienţii le câştigă la roata aniversară pot fi folosite inclusiv la achiziţia de produse aflate la promoţie sau pot fi cumulate cu alte vouchere ori împreună cu alte carduri cadou, pe mai multe comenzi, indiferent de modalitatea de achiziţie, de pe site sau din aplicaţie.

„Ca orice petrecere adevărată şi ziua eMAG ţine trei zile în care vrem ca toţi românii să sărbătorească cu oferte pe măsură, indiferent dacă sunt alături de noi de la început sau au descoperit beneficiile shoppingului online mai recent, în ultimii ani. După 22 de ani putem spune că obiceiurile oamenilor s-au schimbat şi ne bucurăm că suntem parte din această călătorie care ne-a transformat pe toţi şi pe parcursul căreia comerţul online a devenit accesibil tuturor. Mulţumim milioanelor de români care ne aleg în fiecare zi!”, a spus Irina Pencea, general manager eMAG România.

De Ziua eMAG, reduceri la peste 460.000 de produse, printre care:

  • 70.000 articole de încălţăminte
  • 20.000 jucării
  • 15.000 articole electro-IT
  • 10.000 articole băutură şi cafea
  • 25.000 articole pentru casă şi grădină 

Despre eMAG

Înfiinţată în 2001, eMAG este un pionier al pieţei de comerţ online care a dezvoltat un ecosistem regional bazat pe tehnologie, în România, Ungaria şi Bulgaria cu obiectivul de a ajuta clienţii din întreaga regiune să economisească timp şi bani. Cu o gamă de produse în continuă creştere pe care le pune la dispoziţia clienţilor împreună cu partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta şi comanda orice, oricând şi oriunde. Clienţii din România ai platformei beneficiază de servicii cu valoare adăugată, cum ar fi aplicaţia mobilă, livrare rapidă la easybox, abonamentul cu livrare gratuită Genius în patru aplicaţii de comerţ electronic (eMAG, Tazz, Fashion Days, Freshful), 30 de zile timp de retur, rambursare rapidă prin Instant Money Back, deschiderea pachetului la livrare, servicii flexibile de plată din contul eMAG/MyWallet, şi aplicaţia de mobil. Cu ajutorul eMAG Marketplace, antreprenorii români care vând pe platformă au la dispoziţie de programe şi instrumente care îi ajută să îşi scaleze business-ul în Europa Centrală şi de Est: eMAG Ads, cross-border, Fulfilment, aplicaţia mobilă sau campaniile desfăşurate pe platformă sunt doar câteva dintre acestea. Pentru mai multe informaţii despre eMAG. accesaţi about.emag.ro. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
emag,
aniversare,
voucher,
reduceri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.