Elon Musk anunţă că Twitter îşi va schimba logo-ul

Autor: Cosmin Pirv Postat la 23 iulie 2023 22 afişări

Elon Musk anunţă că Twitter îşi va schimba logo-ul

Elon Musk a anunţat că vrea să schimbe logo-ul Twitter: „În curând ne vom lua adio de la brandul Twitter şi, treptat, de la toate păsările”.

Potrivit Reuters, Elon Musk a făcut anunţul pe Twitter, dar nu a dat alte detalii. Compania nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii.

În timpul mandatului lui Musk de la cumpărarea Twitter în octombrie, compania şi-a schimbat denumirea comercială în X Corp, reflectând viziunea miliardarului de a crea o „super-aplicaţie”.

Site-ul Twitter spune că logo-ul său, care reprezintă o pasăre albastră, este „cel mai recunoscut activ al nostru”, adăugând: „De aceea îl protejăm atât de mult”.

Pasărea a fost înlocuită temporar în aprilie cu câinele Shiba Inu din Dogecoin, ceea ce a dus la creşterea valorii de piaţă a monedie cu 4 miliarde de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
twitter,
elon musk,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.