Elevi de 10: Vreau să devin medic şi să rămân în România, nu pot renunţa la familie / Se poate învăţa foarte bine şi la sat

Postat la 19 iunie 2018 95 afişări

Trei eleve din judeţul Gorj au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională. Una dintre cele trei tinere este Monica Trocan, o absolventă a Şcolii Gimnaziale ”Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu, care susţine că vrea să rămână să înveţe şi să lucreze în România, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Elevi de 10: Vreau să devin medic şi să rămân în România, nu pot renunţa la familie / Se poate învăţa foarte bine şi la sat

În total, trei din cei 2.894 de elevi din judeţul Gorj care au susţinut Evaluarea Naţională în acest an au obţinut media 10.

Unul dintre ei este Monica Trocan, absolventă a Şcolii Gimnaziale ”Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu, pentru care rezultatul a fost o surpriză, cu toate că a avut note bune la şcoală.

”M-am pregătit destul de mult. Nu mă aşteptam să iau zece la amândouă, sunt foarte fericită! A fost o surpriză şi pentru mine. Aş vrea să merg în continuare la Colegiul Naţional Ecaterina Teodoroiu, la profilul bio-chimie. Vreau să devin doctor. Voi rămâne să studiez în România şi să lucrez aici, pentru că nu aş vrea să plec, aici este şi familia mea. Nu aş putea să renunţ la familie, pentru mai mulţi bani”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Monica Trocan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.