Efectele alertei meteo Cod roşu într-un judeţ mare din România / Trenuri afectate

Autor: Andreea Tobias Postat la 11 iunie 2023 75 afişări

Efectele alertei meteo Cod roşu într-un judeţ mare din România / Trenuri afectate

ISU Caraş-Severin a intervenit duminică, în urma ploilor torenţiale, pentru evacuarea apei din mai multe curţi, garaje şi din subsolul unui bloc de locuinţe din Reşiţa. Un tren a fost anulat, altul întârziat.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic" al judeţului Caraş-Severin a fost solicitat să intervină în municipiul Reşiţa pentru:

- evacuarea apei din aproximativ 20 de curţi de pe 5 străzi din cartierul Câlnic

- decolmatarea a 6 podeţe

- evacuarea apei din 2 garaje, din totalul celor 15 afectate pe strada Făgăraşului

- evacuarea apei din subsolul unui bloc de locuinţe de pe strada Timişorii, unde au fost afectate 10 boxe.

De asemenea, Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Bocşa a intervenit pentru evacuarea apei dintr-un beci din oraşul Bocşa.

Traficul este perturbat pe calea ferată ruta Timişoara-Reşiţa, în zona Moniom din municipiul Reşiţa, din cauza copacilor căzuţi şi aluviunilor, trenul Regio călători 11105 a avut o întârziere de aproximativ 45 minute. A acţionat o echipă de la CFR şi o echipă a SVSU Reşiţa.

Trenul Regio călători 2169 - Caransebeş-Reşiţa a fost anulat din cauza lipsei tensiunii pe linia Brebu-Reşiţa, a fost pus la dispoziţia călătorilor un autobuz care efectuează transportul acestora.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reşiţa,
inundaţii,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.