Edward Snowden se teme pentru viaţa sa după ce a fost ameninţat de oficiali americani - avocat

Autor: Mihai Draghici Postat la 21 ianuarie 2014 68 afişări

Fostul consultant NSA Edward Snowden, refugiat în Rusia, se teme pentru viaţa sa după ce a fost ameninţat de oficiali americani a căror identitate nu a fost dezvăluită, afirmă avocatul acestuia.

"Ameninţările asupra vieţii lui Edward Snowden sunt reale", a declarat Anatoli Kucierena, denunţând declaraţii care ar conţine apeluri pentru "represalii fizice contra lui Edward Snowden".

Inculpat pentru spionaj în Statele Unite, Snowden, aflat la originea dezvăluirilor despre activităţile Agenţiei americane pentru Securitatea Naţională (NSA), a primit azil politic temporar în Rusia.

Avocatul rus al transfugului pare să se refere la un articol publicat săptămâna trecută de site-ul BuzzFeed, intitulat "Spioni americani vor moartea lui Edward Snowden".

În articol, un oficial de la Pentagon declara: "Mi-ar plăcea să îi trag un glonţ în cap" lui Edward Snowden.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RUSIA,
SNOWDEN,
/actualitate/edward-snowden-se-teme-pentru-viata-sa-dupa-ce-a-fost-amenintat-de-oficiali-americani-avocat-11940494
11940494
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.