Ea e cea mai frumoasă femeie din lume! Are doar 23 de ani şi arată senzaţional

Autor: Raul Peterlin Postat la 19 noiembrie 2023 247 afişări

Ea e cea mai frumoasă femeie din lume! Are doar 23 de ani şi arată senzaţional

Sheynnis Palacios din Nicaragua a fost încoronată Miss Univers 2023 în cadrul concursului anual de frumuseţe, care a avut loc sâmbătă spre duminică noaptea, în capitala El Salvador, San Salvador, scrie CNN.

Ediţia cu numărul 72 a Miss Univers din 2023 s-a terminat, sâmbătă spre duminică noaptea, cu victoria reprezentantei din Nicargua. Concursul de frumuseţe internaţional s-a desfăşurat pe José Adolfo Pineda Arena din El Salvador.

Câştigătoarele concursurilor naţionale din 84 de ţări au concurat la ediţia din acest an a Miss Univers, jurizată de un juriu din care au făcut parte modelul Halima Aden, Carson Kressley, starul din „Queer Eye”, influencerul TikTok Avani Gregg şi două foste câştigătoare ale Miss Univers, Janelle Commissiong din Trinidad şi Tobago (Miss Univers 1977) şi Iris Mittenaere din Franţa (Miss Univers 2016).

Palacios a fost urmată de Anntonia Porsild din Thailanda, Moraya Wilson din Australia, Camila Avella şi Karla Guilfú din Columbia şi Puerto Rico în Top 5.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
miss univers,
concurs,
frumuseţe

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.