După „Balenă albastră”, un nou joc mortal devine viral pe Facebook

Postat la 30 martie 2017 5816 afişări

După „Balenă albastră”, un nou JOC MORTAL devine din ce în ce mai viral pe Facebook! Uite ce a păţit o fetiţă care a întrebat pe contul ei „Cum pot să devin o zână?”

După „Balenă albastră”, un nou joc mortal devine viral pe Facebook

„Cum pot sa devin o zana?” Dupa „Balena albastra”, un nou joc mortal devine din ce in ce mai viral pe Facebook! Uite ce a patit o fetita care a intrebat pe contul ei, scrie Kanal D

Cu totii ati citit probabil despre morbidul joc „Balena albastra”, care face din ce in ce mai multe victime in randul adolescentilor.

O noua activitate de acest gen devine virala pe retelele de socializare din Rusia, si a facut deja o victima. Copiii de varste fragede, in special fetele, sunt invatati cum sa devina zane.

Iata ce mesaje primesc minorii racolati de catre raufacatori:

„Vrei sa devii o zana? Acum este foarte simplu, nu trebuie decat sa urmezi aceste instructiuni. La miezul noptii, atunci cand toata lumea doarme, ridica-te din pat, da roata camerei de trei ori si spune fraza magica. Ulterior mergi la bucatarie dar ai grija ca nimeni sa nu te observe, altfel magia nu isi va face efectul. Deschide gazul de la toate arzatoarele aragazului, dar nu il aprinde, nu vrei sa te arzi nu? Dupa ce ai facut asta lasa usa deschisa si mergi la culcare. Gazul magic va veni la tine, tu il vei respira in somn, iar dimineata, cand te vei trezi, vei observa ca te-ai transformat in zana. Vei fi zana focului!”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
balena,
joc,
facebook,
viral,
refuz,
cont,
fetita,
intrebare,
uitare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.