După 35 de ani, cinematografele din Arabia Saudită au fost redeschise

Postat la 12 decembrie 2017 103 afişări

Cinematografele din Arabia Saudită vor fi redeschise în 2018, după o pauză de 35 de ani, potrivit unui comunicat al Ministerului Culturii din regat, citat de The Hollywood Reporter.

După 35 de ani, cinematografele din Arabia Saudită au fost redeschise

Autorităţile din regat, care trece prin schimbări profunde de când a preluat puterea Mohammed bin Salman, au făcut acest anunţ luni.

"Comisia Generală pentru Audiovizual a început procesul de acordare a licenţelor cinematografelor din regat", a anunţat ministrul Culturii, Awwad bin Saleh Alawwad, într-un comunicat. "Ne aşteptăm ca primele cinematografe să se deschidă în martie 2018", a adăugat acesta.

Specialişti din industrie care lucrează în Arabia Saudită au declarat pentru The Hollywood Reporter că această mişcare era aşteptată de mult timp, iar unii investitori au construit deja cinematografe, anticipând anunţul oficial.

Citiţi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.