Zeci de mii de maşini Volkswagen Touareg, chemate în service din cauza problemelor privind emisiile

Postat la 12 decembrie 2017 88 afişări

Autoritatea germană pentru Autovehicule (KBA) a anunţat marţi chemarea în service a zeci de mii de maşini Volkswagen Touareg care au motoare diesel, după depistarea unor softuri ilegale pentru manipularea emisiilor, informează site-ul agenţiei Reuters.

Zeci de mii de maşini Volkswagen Touareg, chemate în service din cauza problemelor privind emisiile

Decizia vizează 57.600 de maşini Volkswagen Touareg echipate cu motoare diesel Euro 6. Dintre acestea, 25.800 de vehicule sunt înmatriculate în Germania.

"Au fost depistate două dispozitive ilegale la motoare diesel de 3,0 cmc Euro 6", a comunicat Autoritatea germană pentru Autovehicule.

În iulie, autorităţile germane au dispus chemarea în service a 22.000 de vehicule Porsche Cayenne înmatriculate în întreaga Europă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.