Drumul fabulos al unui medic român care a transformat un cabinet de la parterul unui bloc la o reţea de clinici răspândite în toatã ţara şi la afaceri de milioane de euro

Postat la 13 august 2020 9308 afişări

Drumul fabulos al unui medic român care a transformat un cabinet de la parterul unui bloc la o reţea de clinici răspândite în toatã ţara şi la afaceri de milioane de euro

„Nu există o reţetă secretă care să garanteze cuiva secretul în afaceri; totuşi, fără pasiune nu poţi atinge performanţa şi oamenii nu trebuie să se teamă să îşi asume riscuri.”

Oana Taban a trecut de la statutul de medic la cel de antreprenor după ce a transformat cabinetul său dentar într-o clinică. Dent Estet a devenit clinică în 1999, iar de atunci a consemnat traseul unui business veritabil, de la înfiinţarea la un parter de bloc până la acoperire naţională şi exit către liderul pieţei de servicii medicale private.

A bifat premiere pe piaţa locală, precum prima clinică stomatologică exclusiv pentru copii din România, primul departament ATI dintr-o clinică dentară şi prima şcoală de management pentru administrarea clinicilor dentare. În 2016, Taban a cedat 60% din business către MedLife, însă a rămas activă în cadrul companiei în poziţia de director general.

Dent Estet are zece clinici în Bucureşti, Timişoara şi Sibiu şi vrea să continue extinderea în alte oraşe. Taban nu mai practică de ceva timp stomatologia şi se ocupă  exclusiv de management şi dezvoltare. Spune despre cedarea pachetului majoritar că e cea mai mare tranzacţie de pe piaţa serviciilor de medicină dentară din România şi singura relevantă din perioada respectivă.

Cititi aici pe larg povestea Oanei Taban si a companiei construite de ea 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.