Drept la replică al Adinei Niculae, vicepreşedinte Interagro: Pierderile sunt un eveniment normal în viaţa unei firme

Autor: Razvan Muresan Postat la 14 octombrie 2014 1160 afişări

Adina Niculae, fiica celui mai bogat român, susţine că pierderile companiei Inter Aviation, pe care a condus-o timp de doi ani, sunt normale şi nu constituie o problemă pentru companie.

Drept la replică al Adinei Niculae, vicepreşedinte Interagro: Pierderile sunt un eveniment normal în viaţa unei firme

"Pierderile sunt un eveniment normal în viaţa economică a unei firme şi pot marca o perioadă de investiţii şi reorganizare. Pierderile nu devin o problemă decât dacă sunt pe termen lung. În anul 2012, societatea a avut profit mai mare decât pierderile din 2013. Datoriile sunt şi ele o componentă normală şi necesară a activităţii unei firme moderne. Nivelul datoriilor se reflectă în active", a declarat Adina Niculae.

Inter Aviation, deţinută anterior în proporţie de 51% de Adina Niculae, a raportat în anul fiscal 2013 pierderi de 332.000 de lei la venituri totale de 338.000 de lei, potrivit datelor disponibile la ministerul de finanţe. Inter Aviation are datorii de peste 20 de milioane de lei (circa 5 milioane de euro) şi a încheiat anul cu trei angajaţi.

Omul de afaceri Ioan Niculae, proprietarul grupului InterAgro, a investit în vara anului 2011 circa 6,5 milioane de dolari şi 9 milioane de euro în achiziţia unui avion şi unui elicopter, pentru a le opera în regim de taxi aerian. "Am cumpărat un avion Hawker 900 XP cu 9 locuri şi un elicopter Dolphin cu 5 locuri, care vor fi operate în regim de taxi aerian de către firma Inter Aviation. Firma este deţinuta în proportie de 51% de fiica mea, Adina Niculae, restul fiind în proprietatea InterAgro", a declarat la acea vreme Ioan Niculae pentru revista Business Magazin.

Compania Inter Aviation SRL nu mai deţine aeronavele de circa un an, acestea fiind exploatate de o altă societate a grupului Interaviation Charter SRL, parte a grupului Interagro, susţine Adina Niculae.

Adina Niculae are 25 de ani şi lucrează în afacerea tatălui ei, Ioan Niculae, de trei ani, din poziţia de vicepreşedinte al grupului InterAgro, cu afaceri în agricultură, industrie aimentară şi producţie chimică.

 

Dreptul la replică este redat aici

 

Dreptul la replică in format PDF

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
adina niculae,
drept la replica
/actualitate/drept-la-replica-al-adinei-niculae-vicepresedinte-interagro-pierderile-sunt-un-eveniment-normal-in-viata-unei-firme-13383310
13383310
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.