Dragnea: E rău că PNL s-a aliat cu PDL la Ilfov, discutăm luni în USL. Uniunea rezistă până se rupe

Postat la 10 ianuarie 2014 44 afişări

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, că este foarte rău că PNL s-a aliat cu PDL la Ilfov, menţionând că subiectul va fi discutat într-o şedinţă a USL care va avea loc luni, iar "lucrurile se vor rezolva".

Dragnea: E rău că PNL s-a aliat cu PDL la Ilfov, discutăm luni în USL. Uniunea rezistă până se rupe

 "Despre USL Ilfov: acuma se mai ceartă oamenii, se mai împacă. Lucrurile se vor rezolva. Este foarte rău că PNL s-a aliat cu PDL la Ilfov. E un subiect pe care îl vom discuta, mai sunt şi situaţii la în alte judeţe, le vom discuta cred că luni. Vom face un USL luni, sper", a spus Dragnea, răspunzând unei întrebări din partea jurnaliştilor, vineri, la ICCJ, unde s-a judecat dosarul "Fraudă la referendum".

Întrebat cât va rezista USL, Dragnea a râs şi a răspuns: "O să vă spun ceva inteligent acum: USL va rezista până când se va rupe".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dragnea-e-rau-ca-pnl-s-a-aliat-cu-pdl-la-ilfov-discutam-luni-in-usl-uniunea-rezista-pana-se-rupe-11879323
11879323
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.