Dragnea a venit la Guvern, în contextul în care este aşteptat să demisioneze din funcţia de ministru

Autor: Thomas Dinca Postat la 15 mai 2015 83 afişări

Liviu Dragnea a venit la Guvern în contextul în care este aşteptat să demisioneze din funcţia de ministru al Dezvoltării şi Administraţiei, având în vedere declaraţiile sale anterioare legate de o condamnare în dosarul "Referendumul".

Ministrul Dezvoltării şi Administraţiei, Liviu Dragnea, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, decizia luată vineri de instanţa supremă nefiind definitivă.

Dragnea a anunţat anterior că va demisiona din toate funcţiile pe care le deţine dacă va fi condamnat, vineri, în dosarul "Referendumul".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DRAGNEA,
GUVERN,
/actualitate/dragnea-a-venit-la-guvern-in-contextul-in-care-este-asteptat-sa-demisioneze-din-functia-de-ministru-14269497
14269497
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.