Dosar penal în cazul fetiţei lăsate în viscol, în cărucior, în faţa unei săli de jocuri de noroc

Autor: Laura Buciu Postat la 18 ianuarie 2022 585 afişări

Poliţiştii din Bacău au deschis dosar penal în cazul fetiţei de un 1 an şi 3 luni lăsate nesupravegheată în cărucior, în viscol, în faţa unei săli de jocuri de noroc. Direcţia Judeţeană pentru Protecţia Copilului Bacău a fost sesizată în acest caz.

Dosar penal în cazul fetiţei lăsate în viscol, în cărucior, în faţa unei săli de jocuri de noroc

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău s-au sesizat din oficiu după ce imaginile video au apărut în spaţiul public.

În imagini se vede cum un cărucior în care se afla o fetiţă de 1 an şi 3 luni a fost lăsat, luni seara, în bătaia vântului, în faţa unei săli de păcănele. Mama copilei a intrat în sală, iar căruciorul a fost dus de vânt foarte aproape de stradă, moment în care un bărbat iese şi îl prinde.

„Din primele verificări, s-a stabilit că, o tânără de 21 de ani, din mun. Bacău, ar fi intrat în sala de jocuri, în seara zilei de 17 ianuarie, unde s-ar fi aflat şi soţul acesteia, lăsând-o nesupravegheată în cărucior, pe fiica lor, o minoră de un an şi 3 luni”, au transmis, marţi, reprezentanţii Poliţiei Bacău.

Poliţiştii continuă verificările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate a situaţiei, iar în funcţie de rezultat, se vor lua măsurile legale.

A fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului şi a fost sesizată şi DGASPC Bacău.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fetiţă,
abandon,
mamă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.