Donalt Trump, atac la Hillary Clinton la un dineu caritabil: ”E prima dată când ţine un speech fără să fie plătită”

Autor: Silvana Chiujdea Postat la 22 octombrie 2016 175 afişări

Hillary Clinton şi Donald Trump au fost invitaţii de onoare la un dineu caritabil organizat la New York. Cei doi candidaţi la Casa Albă nu au ratat ocazia de a-şi trimite săgeţi ironice unul altuia.

Pe alocuri, umorul a lăsat loc atacurilor acide din timpul celor trei dezbateri televizate. Primul la podium a fost republicanul, scrie Gândul.

„Este prima oară în istorie când Hillary participă şi vorbeşte la o adunare a liderilor corporatişti fără să fie plătită. Mi-a spus că, dacă cumva câştigă, eu o să fiu ambasadorul ei în Irak sau Afghanistan. Eu aleg”, a glumit Trump.

„Hillary este atât de coruptă încât au exclus-o din comisia de anchetă a scandalului Watergate”, a mai spus Trump, ”glumă” pentru care a fost taxat de public.

Citeşte continuarea articolului în Gândul.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.