Donald Trump şi Kim Jong-Un se întâlnesc mâine dimineaţă în Singapore

Postat la 11 iunie 2018 53 afişări

Preşedintele SUA, Donald Trump, şi liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, se întâlnesc marţi dimineaţă, în Singapore, un summit istoric care are obiectivul instaurării păcii în Peninsula Coreea.

Donald Trump şi Kim Jong-Un se întâlnesc mâine dimineaţă în Singapore

Întrevederea celor doi lideri va avea loc marţi dimineaţă în Hotelul de lux Capella, situat pe Inusla Sentosa din Singapore.

O zonă specială de securitate a fost instituită pe Insula Sentosa, iar la eveniment sunt prezenţi aproximativ 3.000 de jurnalişti.

Donald Trump, care s-a remarcat prin politici protecţioniste, pentru consolidarea rolului Statelor Unite în lume, a avut în primul an de mandat o abordare dură faţă de Kim Jong-Un, ameninţându-l de multe ori cu înlăturarea de la putere. Recent, preşedintele SUA a afişat deschidere faţă de liderul nord-coreean, cerându-i să renunţe la armele nucleare şi să accepte pacea în Peninsula Coreea, sugerându-i că există posibilitatea primirii de stimulente economice.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.