Doi pompieri răniţi vor fi transportaţi la Spitalul militar din Bruxelles

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 27 august 2023 16 afişări

Doi pompieri răniţi vor fi transportaţi la Spitalul militar din Bruxelles

Primii doi pacienţi care beneficiază de Mecanismul European de Protecţie Civilă sunt cei doi pompieri internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Ei fost fi transportaţi la Spitalul militar din Bruxelles cu o aeronavă MApN, care decolează la ora 03.00.

Primii doi pacienţi care beneficiază de Mecanismul European de Protecţie Civilă sunt cei doi pompieri internaţi în prezent la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Fiecare are arsuri pe aproximativ 50-60% din suprafaţa corpului.

Ei vor fi primiţi la tratament la Spitalul militar din Bruxelles.

„O misiune cu o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române este organizată în această noapte, pentru transportul unor pacienţi grav răniţi în explozia de la Crevedia, la solicitarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţã.

Îmbarcarea primilor pacienţi în aeronava MApN este estimată pentru ora 03.00-03.30. Monitorizarea pacienţilor pe timpul zborului va fi realizatã de personal medical din cadrul SMURD şi al Bazei 90 Transport Aerian”, transmite MApN.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pompieri,
bruxelles,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.