Doctorul care câştigă sute de mii de dolari tratând beţivii de mahmureală

Autor: Ioana Matei Postat la 22 iulie 2014 425 afişări

Ce business poate fi mai profitabil decât vânzarea sticlelor de vodcă de 500 de dolari iubitorilor de distracţie? Ajutarea lor să îşi revină din efectul consumului conţinutului acestora, a doua zi. Tratamentul împotriva mahmurelii a fost reţeta succesului pentru doctorul anestezist Jason Burke din Las Vegas. Afacerea sa, Hangover Heaven este singura facilitate medicală licenţiată din lume dedicată prevenţiei şi tratamentului mahmurealii. 

Doctorul Burke şi echipa lui au descoperit un tratament împotriva mahmurelii care poate fi administrat în clinica, în camerele de hotel şi în autobuzul dedicat mahmurelii, Hangover Bus.

Aflat în Las Vegas, “Paradisul Mahmurelii” (Hangover Heaven) tratează cu succes mahmureli de mai bine de doi ani.

Doctorul şi echipa lui au început să trateze mahmurelile în autobuzul dotat cu echipament medical complex, în care pot fi îngrijiţi circa 14-20 de pacienţi simultan, potrivit benzinga.com. Serviciile lor au fost atât de solicitate, încât la scurt timp au lansat şi o ofertă de tratamente direct la camera de hotel a clienţilor, iar ulterior, au construit şi o clinică medicală tradiţională pentru a acoperi numărul mare de clienţi veniţi atât din rândul turiştilor, cât şi din cel al localnicilor din Las Vegas.

Anterior acestei activităţi, doctorul Burke a fost anestezist şi a fost numit chiar şef al secţiei de anestezie dintr-un spital important din Statele Unite ale Americii. A renunţat totuşi la această funcţie pentru a se lansa în aventura antreprenorială Hangover Bus.

De la deschiderea afacerii, Burke şi echipa lui au tratat mai bine de 15.000 de pacienţi, potrivit reviewjournal.com. Fie că sunt trataţi în autobuz, în camerele lor de hotel sau în clinică, preţurile plătite de pacienţi pentru tratamentele oferite de echipa doctorului Burke variază între 45 şi 300 de dolari, depinzând de gravitatea mahmurelii. Pentru vizita echipei la hotel, clienţii plătesc în plus 200 de dolari.

Ca urmare a dezvoltării afacerii Hangover Heaven, Burke a lansat un al doilea business, Vita Heaven, ce are ca obiect de activitatea prepararea şi vânzarea de cocktailuri destinate acoperirii carenţelor de vitamine şi regenerării pielii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pacienti,
clinica,
autobuz
/actualitate/doctorul-care-castiga-sute-de-mii-de-dolari-tratand-betivii-de-mahmureala-12956402
12956402
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.