Directorul general al Bergenbier este noul preşedinte al asociaţiei Berarii României

Autor: Ana Maria Petcana Postat la 27 ianuarie 2015 36 afişări

Directorul general al Bergenbier, Lucian Ghinea, este din ianuarie preşedintele asociaţiei Berarii României, preluând funcţia de la Onno Rombouts, managing director la Heineken România, care a condus asociaţia pe parcursul anului 2014.

"Alături de partenerii din asociaţie, voi continua proiectele de anvergură iniţiate de predecesorii mei, proiecte care au drept obiectiv dezvoltarea durabilă a sectorului berii şi a culturii berii în România. Deşi piaţa berii a traversat în ultimii ani o perioadă marcată de scădere, sperăm ca 2015 să întrunească acele condiţii economice şi fiscale corecte care să conducă la o evoluţie pozitivă a pieţei", a declarat Ghinea.

El lucrează în cadrul grupului Molson Coors, din care face parte Bergenbier, de 12 ani, cu o pauză de un an şi jumătate în perioada 2008 - 2009.

Asociaţia reuneşte producătorii Bergenbier, Heineken, Ursus, United Românian Breweries Bereprod şi Martens şi o mini-berărie (Clinica de bere), care furnizează peste 80% din cantitatea consumată în România. Totodată, din asociaţie fac parte reprezentanţi ai producătorilor de materii prime: Soufflet Malt România şi Asociaţia producătorilor de hamei.

Investiţiile totale ale producătorilor de bere din România se ridică la peste 1,25 miliarde euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BERARII ROMÂNIEI,
PREŞEDINTE,
/actualitate/directorul-general-al-bergenbier-este-noul-presedinte-al-asociatiei-berarii-romaniei-13788512
13788512
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.