Digi RCS-RDS, ce lovitură! Toţi abonaţii sunt vizaţi direct

Postat la 11 iulie 2023 268 afişări

Digi RCS-RDS, ce lovitură! Toţi abonaţii sunt vizaţi direct

Subsidiara Grupului DIGI din Spania este operatorul de telecomunicaţii cu cea mai rapidă viteză de transfer şi obţine o nouă certificare Ookla® Speedtest Awards, cea mai importantă platformă la nivel mondial care determină viteza înregistrată zilnic printr-un număr considerabil de măsurători realizate la iniţiativa utilizatorilor de internet.

Conform Ookla®, care a analizat perioada ianuarie – iunie 2023, DIGI a fost desemnată din nou cea mai rapidă reţea fixă din Spania, distincţie conferită pentru prima oară în anul 2021 de către aceeaşi platformă renumită, specializată în analiza calităţii reţelelor de telecomunicaţii din întreaga lume. Măsurătorile efectuate de utilizatorii furnizorilor de internet din Spania plasează DIGI pe prima poziţie în clasament, cu o medie a vitezelor de top de transfer de 898,30 Mbps pentru download, respectiv de 914,71 Mbps pentru upload.

DIGI Spania, cea mai performantă reţea

Speedtest Intelligence®, aplicaţia companiei Ookla de testare a vitezei, a adunat peste 7 milioane de măsurători ale utilizatorilor privind performanţa şi accesibilitatea reţelelor fixe din Spania pe parcursul primelor şase luni ale anului 2023. În urma acestora, DIGI Spania a avut un punctaj Speed Score™ de 329,84, cu 14,1 puncte mai mult decât în semestrul anterior.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
abonati,
lovitura,
rds

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.