Dezastru la PULS. De ce nu a putut fi salvat Ekeng - neregulile grave care au fost descoperite

Autor: Andrei Luca POPESCU Postat la 09 mai 2016 1396 afişări

Controlul făcut de autorităţi la firma privată de ambulanţă PULS a scos la iveală nereguli grave, arată Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă din MAI, condus de Raed Arafat, care a încheiat controlul demarat alături de Ministerul Sănătăţii sâmbătă, după ce mijlocaşul dinamovist Patrick Ekeng a murit pe teren, fiind transportat cu o salvare PULS.

Deocamdată, primele măsuri luate împotriva firmei private de ambulanţă sunt suspendarea pentru 30 de zile a autorizaţiei de funcţionare, până remediază deficienţele constatate. De asemenea, s-a aplicat o amendă de 20.000 de lei „pentru încălcarea regimului privind reclasificarea ambulanţelor”.

Află aici neregulile grave descoperite la PULS, care au făcut imposibilă salvarea fotbalistului de la Dinamo

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
control,
ambulanta,
dinamo,
urgenta,
puls
/actualitate/dezastru-la-puls-de-ce-nu-a-putut-fi-salvat-ekeng-neregulile-grave-care-au-fost-descoperite-15295652
15295652
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.