Descoperire surpriză a anchetatorilor în sediul staţiei GPL din Crevedia. 100 de jandarmi caută probe

Postat la 31 august 2023 1218 afişări

Descoperire surpriză a anchetatorilor în sediul staţiei GPL din Crevedia. 100 de jandarmi caută probe

Descoperire surpriză a anchetatorilor în sediul staţiei GPL din Crevedia, după tragedia care a pus pe jar autorităţile din întreaga ţară. Două seifuri s-au găsit în sediu, în timp ce 100 de jandarmi au căutat întreaga zonă pentru noi probe.

Descoperire surpriză a anchetatorilor în sediul staţiei GPL din Crevedia

Cercetarea locului exploziei de sâmbătă de la Crevedia le-a adus anchetatorilor şi o surpriză. Două seifuri au fost descoperite chiar în sediul staţiei GPL. Asta deşi firma nu mai trebuia să funcţione încă din 2020.

„Într-adevăr, anchetatorii au găsit două seifuri de mici dimensiuni, care au fost ridicate, sigilate şi, cel mai probabil, dacă patronii firmei nu vor dori să le deschidă pentru a se vedea ce este înăuntru, se va solicita un mandat de percheziţie de la judecători şi vor fi deschise cu forţa”, a explicat jurnalistul Dragoş Boţa la Antena 3 CNN.

Anchetatorii vor acum să verifice şi informaţiile conform cărora angajaţii amestecau gaz de butelie cu propan pentru a-l vinde mai departe ca GPL.

Între timp, persoanele implicate în tragedie sunt audiate la sediul IGPR, şoferul cisternei şi o contabilă sunt următoarele persoane care urmează să ajungă la audieri.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anchetatori,
cautare,
descoperire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.