Delia a încasat o sumă URIAŞĂ pentru un recital de 40 de minute în Saint Tropez

Autor: Ramona LOZNIANU Postat la 04 august 2015 5954 afişări

Delia a încasat o sumă URIAŞĂ pentru un recital de 40 de minute în Saint Tropez

Piesa "Da, mamă", pe care Delia a lansat-o recent, se bucură deja de un succes impresionant. Noul hit îi aduce vedetei invitaţii la concerte chiar şi în cele mai luxoase staţiuni turistice. În weekend, cântăreaţa a susţinut un show în Saint Tropez pentru care a primit o sumă impresinantă având în vedere că nu a cântat decât 40 de minute.

Piesa „Da, mamă”, pe care Delia a lansat-o recent a adunat aproape 15 milioane de vizualizări pe YouTube şi i-a adus artistei numeroase propuneri de concerte. Însă hitul face furori nu doar în România, ci şi peste graniţe. Aşa se face că, recent, cântăreaţa în vârstă de 33 de ani a fost invitată într-o luxoasă staţiune turistică din Franţa. Recitalul i-a adus vedetei bani frumoşi.

Delia a încasat o sumă URIAŞĂ pentru un recital de 40 de minute în Saint Tropez

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incasari,
delia,
concert
/actualitate/delia-a-incasat-o-suma-uriasa-pentru-un-recital-de-40-de-minute-in-saint-tropez-14662498
14662498
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.