De unde „taie” românii ca să aibă bani pentru plata facturilor

Postat la 28 septembrie 2023 41 afişări

De unde „taie” românii ca să aibă bani pentru plata facturilor

Plata facturilor, lună de lună, devine o sursă de stres din ce în ce mai mare pentru români. Mai mult decât atât, să nu uităm despre faptul că noul pachet de măsuri fiscale adoptate de guvernul în acţiune vine cu o serie de majorări care vor impacta direct buzunarul românilor de rând.

Proiectul, publicat pe site-ul Guvernului, cuprinde, printre altele: creşterea salariului minim brut pe economie, creşterea TVA pentru concerte şi produse bio tradiţionale şi acordarea voucherelor de vacanţă doar pentru bugetarii cu salarii de maximum 8.000 de lei. Desigur, aşa cum era de aşteptat, analiştii financiari nu privesc cu ochi buni aceste măsuri, spunând că ele se vor traduce prin cheltuieli şi mai mari pe care ar trebui să le suporte românii de rând.

De unde „taie” românii ca să aibă bani pentru plata facturilor

Reporterii Mediaflux.ro au stat de vorbă cu românii şi au aflat care este cruda realitate.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
facturi,
plati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.