De ce vin turiştii maghiari în România

Autor: Ioana Matei Postat la 31 ianuarie 2018 122 afişări

Tot mai mulţi turişti din Ungaria aleg România pentru zilele de vacanţă, potrivit datelor transmise de reprezentanţii platformei de turism HotelGuru.ro. Destinaţiile lor preferate sunt cele din Vestul ţării, în special staţiunile şi oraşele balneoclimaterice.

De ce vin turiştii maghiari în România

Staţiunile balneoclimaterice sunt situate în zone montane şi submontane şi beneficiază de un climat perfect pentru acest tip de tratamente. De asemenea, acestea găzduiesc şi obiective turistice naturale, trasee montane şi restaurante.

Potrivit datelor HotelGuru.ro, în anul 2017 turiştii din Ungaria au rezervat vacanţe în România în valoare de  peste 660.000 euro, în timp ce numărul rezervărilor trimise de către turiştii maghiari în România a fost de aproximativ 11.000. Creşterea înregistrată faţă de anul 2016 a fost de 20%, portalul înregistrând 9000 de rezervări ce au însumat peste 540.000 euro. 

HotelGuru.ro este un portal de rezervări online care are listate 1700 de unităţi de cazare din România, din totalul celor 127.000 de unităţi de cazare din Europa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
turisti,
maghiari,
destinatii,
ungaria

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.