Câte magazine vrea să deschidă în România Daniel Gross, executivul care conduce afacerile REWE România

Autor: Ioana Matei Postat la 31 ianuarie 2018 169 afişări

REWE România şi-a propus să continue ritmul de expansiune de până acum a numărului de magazine şi să dubleze businessul în 10 ani.

Câte magazine vrea să deschidă în România Daniel Gross, executivul care conduce afacerile REWE România

Vom continua şi în 2017 procesul de consolidare, astfel încât să ne menţinem ritmul de expansiune cu 20-25 de magazine noi”, spune Daniel Gross, general manager al companiei germane REWE România, prezentă pe piaţa locală cu magazinele Penny Market.

Pe termen mediu şi lung există în plan deschiderea celui de-al patrulea centru logistic al companiei, continuarea ritmului de expansiune cu deschiderea a 20-25 de noi filiale pe an şi, în paralel, remodelarea celorlalte magazine. „În 10 ani, ne dorim să ajungem la 400 de magazine“, descrie Gross obiectivele pe termen lung ale companiei.

REWE are peste 4.000 de angajaţi în România, peste 200 de magazine şi afaceri anuale de peste 600 de milioane de euro (în 2015, cel mai recent an pentru care există informaţii publice disponibile, compania a ajuns la afaceri de 2,66 mld. lei)

„Anul 2017 a fost caracterizat în primul rând de consolidarea afacerii noastre în România. Fie că vorbim de echipa noastră, de clienţi sau produse. Şi asta s-a văzut prin expansiunea reţelei de magazine – la finalul lunii noiembrie am ajuns la 215 – inagurarea unui nou centru logistic – primul din zona Moldovei deschis de un retailer din România – şi investiţii substanţiale în dezvoltarea unui program de motivare complex”, descrie Daniel Gross câteva dintre rezultatele REWE România anul trecut. Valoarea investiţiei în depozitul din judeţul Bacău s-a ridicat la peste 19 milioane de euro.

Daniel Gross spune că 2017 a fost un an plin şi prin prisma implicării companiei în societate şi sustenabilitate – compania  a lansat proiectul Şcoala de Carte şi Meserii în care angajaţi ai Rewe devin mentori ai elevilor absolvenţi de clasa a 8-a în cinci oraşe din România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.