De ce 2018 este un an crucial pentru statele din Balcani

Postat la 03 ianuarie 2018 121 afişări

Şefa diplomaţiei Uniunii Europene, Federica Mogherini, a declarat marţi că anul 2018 este crucial pentru statele din Balcani în ceea ce priveşte integrarea europeană şi aplicarea reformelor, relatează site-ul agenţiei Novinite.

De ce 2018 este un an crucial pentru statele din Balcani

"Nu a fost un an uşor în Balcani. Am vizitat cele şase capitale ale regiunii în unele dintre cele mai dificile momente - în unele cazuri, un moment de criză politică profundă. Astăzi, datorită deciziilor îndrăzneţe şi a unei colaborări excelente, aceste crize au fost abordate şi rezolvate în cea mai mare parte. Calea către reforme a început din nou (deşi încă mai trebuie depuse multe eforturi), iar busola integrării europene arată calea. 2018 va fi un an crucial, pentru a consolida şi a face această cale ireversibilă. Ar fi un rezultat important nu numai pentru regiune, ci pentru întreaga Europă", a scris Mogherini pe blogul său.

Citeste continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.