Dan Muntean lansează pe piaţa din România o nouă casă de vinuri - Domeniul Muntean

Autor: Georgiana Călin Postat la 13 martie 2017 221 afişări

Dan Muntean, fostul directorul general al Halewood România, lansează o nouă casă de vinuri pe piaţa din România – Domeniul Muntean, companie care va produce vinuri proprii, din recolta acestei toamne. În prezent, importă o selecţie de vinuri din Franţa, Germania, Spania, Italia, Chile şi Noua Zeelandă, care se vor regăsi atât în retail, cât şi în Horeca. Investiţia totală, la finalul proiectului, se va ridica la peste 2,5 milioane de euro.

Dan Muntean lansează pe piaţa din România o nouă casă de vinuri - Domeniul Muntean

„Domeniul Muntean este un business de familie, născut din dragostea pentru vinuri şi pentru oamenii care trudesc în slujba lui (...). Vom începe producţia de vinuri proprii din recolta acestei toamne, punând în valoare atât soiuri tradiţionale româneşti, precum Fetească Neagră, Tămâioasă Românească, dar şi soiuri internaţionale, binecunoscute românilor – Merlot, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon sau Chardonnay. Păşim cu încredere într-o piaţă dinamică şi extrem de competitive. De la an la an, creşterea apetitului consumatorului român pentru nou, dorinţa de a experimenta gusturi şi arome noi şi abilitatea de a înţelege vinurile de calitate ne dau această încredere”, a declarat Dan Muntean, fondatorul casei de vinuri Domeniul Muntean. 

Compania este în faza de finalizare a achiziţiei unei crame şi a unei suprafeţe de circa 70 de hectare de viţă de vie în regiunea viticolă Dealu Mare. Portofoliul de importuri al casei Domeniul Muntean cuprinde branduri celebre din Europa, precum Grupul Gerard Bertrand, Grupul Pesquera Alejandro Fernandez, Dr. Loosen, Villa Wolf, Ciela e Terra , cât şi din Lumea Nouă - Luis Felipe Edwards şi Seifried. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.