Top 100 cei mai admiraţi CEO: Felix Tătaru, preşedinte GMP

Autor: Florin Casota Postat la 17 martie 2017 1488 afişări

Felix Tătaru este unul dintre publicitarii recunoscuţi din România, compania sa, GMP Group, fondată în 1998, fiind unul dintre jucătorii importanţi de pe piaţa de advertising şi comunicare.

Top 100 cei mai admiraţi CEO: Felix Tătaru, preşedinte GMP

Tătaru este cunoscut şi prin prisma faptului că a fost consultant de marketing politic în campaniile electorale ale fostului preşedinte al României Traian Băsescu, dar şi a lui Klaus Iohannis, actualul şef al statului.

GMP Group, fondat de Tătaru în 1998, cuprinde agenţiile GMP PR (relaţii publice), GMP Advertising (creaţie), Webstyler (digital), Point Public Affairs (public affairs şi comunicare strategică), Go Studio (design grafic şi branding) şi Chapter 4 (relaţii publice).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.