Dan Air anunţă încetarea operaţiunilor de pe Aeroportul din Braşov şi mută cursele la Bacău

Autor: Miruna Diaconu Postat la 31 octombrie 2023 139 afişări

Dan Air anunţă încetarea operaţiunilor de pe Aeroportul din Braşov şi mută cursele la Bacău

Compania aeriană Dan Air anunţă că va înceta operaţiunile de pe Aeroportul din Braşov şi mută cursele pe aeroportul din Bacău, ca urmare a deciziei aeroportului din Braşov de amânare a extinderii orarului de funcţionare pentru luna ianuarie 2024.

Compania nu oferă mai multe detalii, însă organizează o conferinţă de presă mâine, 1 noiembrie, unde va motiva decizia luată şi va prezenta planurile de extindere şi de operare pe aeroportul din Bacău.

Dan Air nu este la primul anunţ de încetare a operaţiunilor de pe Aeroportul din Braşov. Încă de la deschiderea aeroportului, Dan Air, prima companie care a operat de pe acest terminal, a întâmpinat mai multe dificultăţi, în principal, din cauza programului aeroportului. Dan Air a anunţat şi în vara acestui an că va suspenda zborurile din Braşov, însă, ulterior, a revenit asupra deciziei şi a continuat operarea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aeroport,
brasov,
anunt,
bacau,
operatiuni,
curse

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.