CUTREMUR în ROMÂNIA! Seism important în VRANCEA

Postat la 16 septembrie 2023 396 afişări

CUTREMUR în ROMÂNIA! Seism important în VRANCEA

Este alertă în România, după ce un nou cutremur important a avut loc sâmbătă, 16 septembrie, în zona Vrancea. Seismul a fost înregistrat după ora 9:00.

INFP anunţă producerea unui cutremur de 4.2 grade

Cutremurul care iniţiat a fost măsurat cu o magnitudine de 3,9, a fost revizuit la 4.2, potrivit INFP. Este vorba de un seism produs în judeţul Buzău în cursul dimineţii de sâmbătă, la ora 9:16, după un altul care a avut loc în jurul orei 6:00.

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP), cutremurul a avut loc la ora 9.16 în judeţul Buzău. Acesta a avut magnitudinea 4,2 şi s-a produs la adâncimea de 140 km. Cutremurul s-a produs la 57 km de Buzău, 58 km de Sfântu-Gheorghe, 61 km de Braşov, 64 km de Focşani, 73 km de Ploieşti.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cutremur,
important,
vrancea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.