Cum se vede posibilul faliment al City Insurance în preţurile poliţelor RCA. În unele cazuri, preţul poliţelor RCA aproape că s-au triplat

Autor: Mircea Nica Postat la 15 septembrie 2021 226 afişări

Cum se vede posibilul faliment al City Insurance în preţurile poliţelor RCA. În unele cazuri, preţul poliţelor RCA aproape că s-au triplat

Situaţia actuala din piaţa asigurărilor privind posibilul faliment al City Insurance a dus la scumpirea poliţelor RCA, ajungând în unele cazuri la triplarea preţului, conform datelor unei platforme de brokeraj în asigurări, agregate de ZF.

În prezent, pentru o poliţă RCA a unei persoane cu vârsta sub 30 de ani, care deţine un autovehicul marca Renault Megane, din anul 2016, cu motor de 1.598 cmc, pe motorină, clasa B0, pe o perioadă de 6 luni, preţurile încep de la 590 lei şi ajung până la peste 2.800 lei.

Anterior, în luna februarie a anului 2021, ZF a prezentat preţul poliţelor RCA pentru acelaşi exeplu reprezentativ. Astfel, în prezent, se observă chiar şi aproape o triplare a preţului la poliţa RCA, în cazul unor asigurători. Mai jos regăsiţi o simulare efectuată pentru o poliţă RCA pe 6 luni.


Preţul unei poliţe RCA pentru o persoană sub 30 de ani, care deţine un autovehicul marca Renault Megane din 2016, cu motor de 1.598 cmc, motorină, clasa B0, pe o perioadă de 6 luni în prezent:

Euroins                         590 lei

City Insurance              594 lei

Uniqa Asigurări            1.094 lei

Asirom                         1.129 lei

Groupama                   1.238 lei

Omniasig                     1.340 lei

Grawe                          1.393 lei

Generali                       2.832 lei

*Aceasta este o simulare făcută pe o platformă de brokeraj strict pentru o persoană cu vârsta sub 30 de ani, clasa B0, pentru o perioadă de 6 luni, pentru un autoturism marca Renault Megane, din anul 2016, 1.598 cmc, motorină

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rca,
polite,
pret,
city insurance,
cazuri,
faliment

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.