Cum se reinventează companiile de ridesharing. Un jucător lansează un serviciu sezonier, destinat pasionaţilor de sporturi de iarnă care vor să transporte echipamentele pe durata cursei

Autor: Andra Stroe Postat la 06 februarie 2024 48 afişări

Cum se reinventează companiile de ridesharing. Un jucător lansează un serviciu sezonier, destinat pasionaţilor de sporturi de iarnă care vor să transporte echipamentele pe durata cursei

Bolt testează o nouă categorie numită Bolt Ski, care le permite pasagerilor să călătorească cu echipamentul de ski şi snowboard. Aceasta este disponibilă celor care au ca destinaţie sau punct de preluare staţiunea Poiana Braşov.

„De multe ori, drumul către munte este atât de aglomerat, încât ajungem să petrecem mai mult timp în trafic decât pe pârtie, aşa că – la cererea utilizatorilor noştri – am introdus o categorie nouă pentru turiştii care aleg să schieze pe pârtiile din Poiana Braşov. Aceştia pot comanda o cursă prin Bolt Ski dacă ajung în staţiune cu echipamentul de ski şi snowboard. În plus, şoferii parteneri care optează să intre în această categorie beneficiază de versatilitate şi de un venit suplimentar. Prin Bolt Ski, preluăm noi grija condusului şi a parcării, pentru ca utilizatorii noştri să se bucure de mai mult timp pentru activităţile care contează”, spune Adrian Zodie, Senior Operations Manager, Bolt România, într-un comunicat de presă.

În categoria Bolt Ski pot călători cel mult doi pasageri cu echipament de ski şi snowboard. Bolt recomandă utilizatorilor să cureţe echipamentul de zăpadă şi să se asigure că acesta este fixat corespunzător pe suportul auto. De asemenea, aceştia pot transporta placa de snowboard sau schiurile acoperite de o husă protectoare, pentru depozitarea în portbagaj, iar dacă au cerinţe specifice cu privire la echipament, pot notifica şoferul în legătură cu acestea.

Noua categorie este disponibilă pe toată durata sezonului de ski. Bolt Ski contribuie la o călătorie mai simplă şi mai eficientă cu echipamentul dedicat sporturilor de iarnă, oferind mai multă versatilitate şi beneficii atât utilizatorilor, cât şi şoferilor parteneri.

Bolt are peste 150 de milioane de utilizatori în peste 45 de ţări şi peste 500 de oraşe din Europa şi Africa. Compania urmăreşte să accelereze tranziţia de la maşinile personale la mobilitatea partajată, oferind alternative mai bune pentru fiecare domeniu de utilizare, inclusiv transport la cerere, maşini şi trotinete electrice închiriate, livrare de mâncare şi de produse alimentare şi nealimentare.

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport la cerere, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare şi nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este lider de piață în România, compania activând în peste 25 de orașe, extinzându-şi continuu oferta de servicii şi acoperirea naţională.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
utilizatori,
brasov,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.