Cum să te îmbogăţeşti înainte de 35 de ani: SECRETUL celor care şi-au creat imperii financiare - VIDEO

Postat la 23 septembrie 2015 605 afişări

Business Insider publică un clasament al celor mai bogaţi tineri sub 35 de ani şi explică traseul lor financiar.

De la Mark Zuckerberg, a cărui avere este estimată la 41,6 miliarde de dolari, la Elizabeth Holmes, CEO-ul companiei Theranos, care a revoluţionat sistemul de sănătate din Statele Unite, lista publicată de Business Insider include tineri care au creat imperii financiare pornind de la singurul capital de care dispuneau: ideile.

Pe listă se mai regăseşte Nathan Blecharczyk, care la 32 de ani are o avere estimată la 3 miliarde de dolari, obţinută din afaceri cu IT. Nathan Blecharczyk a început să fie pasionat de calculatoare încă de la 12 ani.

Elizabeth Holmes a fondat compania Theranos, care încearcă să revoluţioneze testele de sânge. 

În clasament se regăseşte şi Scott Daniel Duncan (32 de ani), moştenitor al lui Dan L. Duncan, co-fondator al Enterprise Products Company din industria petrolului şi gazelor, care are o avere estimată la 5 miliarde de dolari.

Clasamentul este completat de al treilea co-fondator al Facebook, brazilianul Eduardo Saverin (33 de ani), a cărui avere se ridică la 5,3 miliarde de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
milionari,
tineri,
business insider
/actualitate/cum-sa-te-imbogatesti-inainte-de-35-de-ani-secretul-celor-care-si-au-creat-imperii-financiare-video-14739978
14739978
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.