Cum puteai câştiga 280.000 de dolari cu o investiţie de doar 1.000 de dolari în desene animate

Autor: Alex Ciutacu Postat la 17 iulie 2018 163 afişări

Cum puteai câştiga 280.000 de dolari cu o investiţie de doar 1.000 de dolari în desene animate

Primii investitori în unele dintre cele mai mari companii din lume, precum Apple, Facebook, Amazon, Walmart sau Disnet, au cumulat sume impresionante în urma evoluţiilor peste aşteptări din ultimii ani, potrivit Business Insider.

Publicaţia a analizat evoluţia preţurilor acţiunilor acestor companii, pe baza datelor oferite de Yahoo Finance, şi a descoperit cum ar fi evoluat o investiţie iniţială de 1.000 de dolari.

Pentru companiile care au lansat IPO-ul sau care au fost fondate după 1980, a fost folosit IPO-ul drept punct de start, iar pentru companiile mai vechi, tot valoare din anii 80 a fost punctul de plecare.

În cazul Disney, o investiţie de 1.000 de dolari în decembrie 1980 ar fi ajuns astăzi la 280.000 de dolari.

Disney stock

Acţiunile Disney valorau marţi la ora 15.30, 110,2 dolari, înainte de deschiderea bursei americane, la o capitalizare de piaţă de 164,2 miliarde de dolari pe Bursa din New York.

Compania Disney se află într-un proces de preluare a activelor 21st Century Fox şi a început deja să se bucure de încasări impresionante, depăind record după record în box office-ul american cu filmele Marvel.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitie,
castigare,
desene animate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.