Cum poţi să te angajezi într-una dintre cele mai mari companii din România

Autor: Andra Stroe Postat la 29 ianuarie 2019 186 afişări

Mars - producătorul global de alimente şi hrană pentru animale - le oferă absolvenţilor care aspiră la o carieră internaţională, în poziţii de conducere, şansa de a cunoaşte lumea afacerilor de top prin participarea la Mars Leadership Experience (MLE).

Cum poţi să te angajezi într-una dintre cele mai mari companii din România

MLE este un program destinat absolvenţilor, conceput pentru a stimula potenţialul, pentru a dezvolta aptitudinile şi pentru a le oferi tinerilor oportunităţi la începutul carierei. Programul Mars Leadership Experience le oferă absolvenţilor şansa de a se implica imediat în activitatea companiei, pe unul dintre cele 250 de roluri de conducere din cadrul acesteia. Încă de la începutul programului, candidatului i se dau responsabilităţi uriaşe, proiecte şi roluri cu expunere atât pe plan local, cât şi internaţional.

Pe lângă alţi membri ai echipei care să-l susţină, candidaţii vor avea şi un mentor - un senior manager - adică un absolvent care a ocupat recent aceeaşi poziţie. Absolventul începe programul de trei ani în Praga, unde va petrece primul an.

Ulterior, după finalizarea cu succes a acestei etape, va avea oportunitatea de a se mută pe o altă piaţă, având sprijinul companiei atât cu relocarea, cât şi cu acomodarea. Programul este conceput în întregime astfel încât absolventul să aibă experienţă nu doar pe pieţe diferite, ci şi în diverse funcţii, echipe, ţări şi produse, pe măsură ce activează în diferite ţări din cadrul departamentului Multisales. După terminarea programului, absolventul se transferă într-o poziţie permanentă, iar decizia asupra locului unde va dori să-şi desfăşoare activitatea îi aparţine aproape în totalitate.

Cei care vor să se înscrie în program trebuie să se înregistreze pe site până la finalul lunii martie, după completarea formularelor urmând să susţină un test online, conceput pentru a evalua abilităţile de gândire numerică şi logică verbală. Următorul pas este interviul video online şi mai apoi un interviu pe Skype, faţă în faţă. Pasul final este o deplasare într-un centru de evaluare, unde candidatul se va întâlni cu membri echipei Mars şi va participa atât la activităţi individuale, cât şi de grup.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mars,
companie,
absolventi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.