Cum poti dormi mai bine: pe o perna in forma de pizza sau de somon?

Postat la 04 aprilie 2011 75 afişări

Pizza, ou, pata de sange sau chiar o piatra. Acestea sunt doar cateva dintre formele pe care le au cele mai ciudate perne din lume.

Oamenii isi cumpara paturi cu un design sofisticat, saltele confortabile, perne moi si pilote calduroase pentru a-si face somnul cat mai placut. Dar care dintre acestea sunt cele mai importante? Raspunsul este simplu- perna. De ce? Pentru ca pe ea se propteste capul- cea mai importanta parte a corpurilor noastre, scrie top10hell.com.

Una dintre cele mai ciudate perne din lume este cea care are un ceas cu alarma incorporate. Aceasta perna este creata special pentru a te trezi dimineata printr-o lumina puternica, care creste gradual timp de 40 de minute. In plus, cei care o cumpara pot vedea si cat este ceasul. Printre cele mai ciudate perne din lume se mai afla perna in forma de somon, de pizza, de ou sau in forma unei pete de sange.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
perne,
piatra,
pizza,
somn
/actualitate/cum-poti-dormi-mai-bine-pe-o-perna-in-forma-de-pizza-sau-de-somon-8128457
8128457
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.