Cum arată primului yacht-submarin din lume. Migaloo M5 costă 3 miliarde de dolari - FOTO

Postat la 06 februarie 2024 79 afişări

Cum arată primului yacht-submarin din lume. Migaloo M5 costă 3 miliarde de dolari - FOTO

Migaloo M5, proiectat de austrieci, promite să redefinească experienţa maritimă. Submarinul va avea o lungime de 165 de metri şi va putea găzdui 20 de pasageri şi 40 de membri ai echipajului. La bord ai jet ski, kite surfing şi paddle boarding sau te poţi plimba cu elicopterul.

Combinând luxul unui superiaht cu discreţia unui submarin, Migaloo M5, proiectat de austrieci, promite să redefinească experienţa maritimă, dacă scoţi destui bani din cont. Deşi M5 încă nu a părăsit docul, Migaloo, compania care a creat acest super-submarin de lux, îl prezintă drept primul din lume.

Etichetat drept „viitorul yachtingului”, acest vas hibrid va permite călătorii subacvatice de până la patru săptămâni.

Submarinul va avea o lungime de 165 de metri şi va putea găzdui 20 de pasageri şi 40 de membri ai echipajului, coborând la adâncimi de până la 250 de metri. La bord jet ski, kite surfing şi paddle boarding sau te poţi plimba cu elicopterul.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
costuri,
miliarde,
submarin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.