Cum arată interiorul noului tren „La Dolce Vita”, construit de Orient Express.Pentru o noapte în vagoanele de lux plăteşti între 6.600-25.000 euro - GALERIE FOTO

Postat la 21 iulie 2023 43 afişări

Orient Express construieşte noul tren „La Dolce Vita”, în care călătorii îşi pot rezerva locurile. Orient Express La Dolce Vita face opriri în Roma, Veneţia, Sicilia şi Toscana. Pentru o noapte în vagoanele de dormit ale trenului de lux plăteşti între 6.600-25.000 euro. 

Călătorii îşi pot rezerva biletele pentru noul tren Orient Express, „La Dolce Vita”. Serviciul este programat să se lanseze la sfârşitul anului 2024, iar călătoriile vor dura două sau trei zile.

Noul concept oferă confort şi aşa cum se numeşte şi trenul – la dolce vita. În broşură, acesta este descris ca o odă adusă seducţiei italiene. Aici, preţul pentru o noapte într-un vagon de dormit pentru un apartament de 2 persoane variază între 6.600 de euro şi 25.000 de euro. Asemănător unei croaziere, La Dolce Vita nu este cel mai eficient mod de a ajunge din punctul A în punctul B pentru că va dura zile întregi pentru a ajunge la destinaţia finală.

Trenurile vor face diverse opriri pe traseu pentru ca pasagerii să exploreze zonele. Călătorii pot alege din opt itinerarii care cuprind podgoriile de vin din Toscana, coasta Siciliei şi diverse situri istorice şi culturale din oraşe precum Roma, Veneţia şi Palermo. Toate mesele, băuturile şi excursiile vor fi incluse în preţul biletului de tren. De asemenea, oaspeţii vor avea acces la hotelurile Orient Express din Roma şi Veneţia, programate să se deschidă la sfârşitul anului 2024 şi 2025.

Un număr mare de persoane s-au preînregistrat deja pentru La Dolce Vita, fiind suficient pentru a umple disponibilitatea trenului din 2024. Clienţii care au depus un avans de 500 de euro pentru a rezerva datele de plecare din 2024 şi 2025, au prioritate.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
construire,
lux,
noapte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.