Cum arată cele mai frumoase pensiuni care schimbă sudul litoralului românesc? "Credem foarte tare în potenţialul acestei zone"

Postat la 18 iulie 2018 9243 afişări

Câteva iniţative private încep să remodeleze zona de sud a litoralului românesc, atenţia la detalii, grija faţă de mediul gazdă şi coerenţa designului transformând aceste „inserţii“ în alternative reale la vacanţele peste hotare.

Cum arată cele mai frumoase pensiuni care schimbă sudul litoralului românesc? "Credem foarte tare în potenţialul acestei zone"

Anul trecut, chiar în centrul staţiunii 2 Mai, s-a deschis Casa Stavros. Cu pool bar şi o plajă privată, Casa Stavros a rezultat în urma unui proiect de reamenajare care a durat circa un an de zile.

 

Rezultatul aduce o schimbare substanţială faţă de opţiunile clasice de cazare din 2 Mai, deschizând astfel staţiunea către noi categorii de turişti.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.