Cum arată casele care se construiesc în 10 minute singure şi pe care le poţi lua cu tine oriunde în lume - FOTO SI VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 21 februarie 2019 2014 afişări

Un design poate fi atât de inteligent încât să permită unei clădiri să se construiască singură - după cum reiese din proiectul firmei axate pe inginerie şi design „Ten Fold Engineering”.

Clădirile dezvoltate de această companie arată ca nişte containere ce se pot desfăşura singure - transformându-se într-o clădire de opt sau chiar 10 ori mai mare decât dimensiunea iniţială. O astfel de clădire poate fi mai uşor transportată - iar utilizatorul acesteia şi-ar putea practic schimba domiciliul sau chiar sediul firmei după bunul plac şi propriile nevoi cu uşurinţă.

Formatul închis este destinat transportului, cel deschis locuirii. Clădirea se construieşte singură, la atingerea unui buton - în doar 10 minute, potrivit proiectului postat de iniţiatorii acestuia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
design,
casa,
viitor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.