Cum a reusit un copil de numai 10 ani să anuleze inconstienta oamenilor mari - FOTO, VIDEO

Postat la 20 iunie 2017 956 afişări

După ce unul dintre vecinii săi a murit în maşină, din cauza căldurii insuportabile, un copil de 10 ani din Texas a gândit un dispozitiv menit să elimine riscul unor astfel de incidente.

Potrivit statisticilor oficiale, din 1998 şi până în prezent peste 700 de copii au murit în Statele Unite datorită căldurii din maşina în care se aflau.

Bishop Curry, în vârstă de doar 10 ani, a inventat un aparat numit Oasis, un gadget care monitorizează temperatura în interiorul maşinii. Odată ce se atinge un anumit prag, dispozitivul produce aer rece şi trimite în acelaşi timp notificări către părinţi şi autorităţi.

Ideea i-a venit după ce unul dintre vecinii săi, un copil de doar 6 luni şi-a pierdut viaţa în maşină.

Chiar dacă Bishop are doar un model teoretic al dispozitivului, tatăl său a reuşit să strângă peste 24.000 de dolari pe un site de crowdfunding.

Sursa: BoredPanda

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.