Cum a reuşit o tânără sa exploateze cele mai arzătoare nevoi ale oamenilor şi să se îmbogăţească din asta

Autor: Andra Stroe Postat la 04 octombrie 2020 12448 afişări

Cum a reuşit o tânără sa exploateze cele mai arzătoare nevoi ale oamenilor şi să se îmbogăţească din asta

Bumble, o aplicaţie de întâlniri care permite femeilor să facă prima mişcare, se pregăteşte pentru o ofertă publică iniţială care ar putea veni la începutul anului viitor, spun surse apropiate companiei, citate de Bloomberg.

Businessul încearcă să atingă o evaluare de 6-8 miliarde de dolari. Deşi negociază cu mai multe bănci, compania nu a făcut încă publică lista investitorilor. Planurile nu au fost încă finalizate, iar momentul listării la bursă poate fi schimbat.

Bumble ar deveni ultima companie de tehnologie care se alătură unei liste a celor care caută expunerea pe bursă, precum Airbnb.

Fondul de investiţii Blackstone Group a cumpărat anul trecut un pachet majoritar de acţiuni care a dus valuarea companiei la 3 miliarde de dolari.

Aplicaţia a fost lansată în 2014 de Whitney Wolfe Herd, care anterior fondase platforma Tinder.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
aplicatie,
miliarde

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.